Visszautazás november...

Dicsőség Jézus Krisztusnak!
Kedves Sztojkás Diákok!
Az óra átállítás után arra kérjük Önöket, hogy a korábbi vonattal szíveskedjenek visszajönni Líceumunkba a vasárnap esti visszautazás alkalmával. Amennyiben ezt mégsem áll módjukban megtenni kérjük jelezzék az osztályfőnököknél.
Továbbra is szeretettel várjuk visszautazás alkalmával felajánlásaikat konyhánk számára. Elsősorban befőttekre és savanyúságra gondolunk, de minden egyéb élelmiszert szívesen fogadunk.

Kedves Tizedikesek!
A megbeszéltek alapján visszautazásuk alkalmával, kérjük kézzel írott beleegyezést hozzanak magukkal a Nyíregyházai Állatkert látogatással kapcsolatban, illetve a megfelelő úti okmányokat...
Szülői beleegyezés nélkül nem jöhetnek az osztálykirándulásra! Az útiköltséget az osztály kasszából finanszírozzuk oda-vissza. 
A belépő 100 HUF/fő.
Ulticsomagról mindenki maga gondoskodik.
Kérés: 2000 HUF zsebpénznél senki se hozzon többet magával!
Az osztálykiránduláson a részvétel nem kötelező, de örülnénk neki, ha minél többen lennénk!


M I N T A:

Szülői beleegyezés

Én Varju Ilona beleegyezem, hogy fiam Varju Zoltán részt vegyen a 10. osztály számára szervezett osztálykiránduláson, melynek keretén beül Nyíregyházára az Állatkertbe tesznek látogatást. Tudomásul veszem, hogy a kirándulás alatt a kísérő pedagógusok nem felelnek a gyermekem által hozott értéktárgyakért. 

Mezőkaszony, 2018. november 17.

Varju Ilona
(aláírás)

mobiltelefonszám

Népszerű bejegyzések